BAŞKAN ÖZÇELİK PROTOKOL ÜYELERİ VE HALKLA BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN ÖZÇELİK PROTOKOL ÜYELERİ VE HALKLA BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN ÖZÇELİK PROTOKOL ÜYELERİ VE HALKLA BAYRAMLAŞTI

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde resmi bayramlaşma törenine katıldı. Protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Özçelik, huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir bayram diledi.

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Ramazan Bayramı'nın birinci gününde bir dizi ziyaret ve etkinliklere katıldı. Başkan Özçelik, sabah saatlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanlığında partililerle bir araya gelerek, bayramlaştı. Daha sonra Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun yıldönümü töreninde yer alan Özçelik, ardından Kültür Merkezi'ne geçerek, burada saat 10.30'da başlayan etkinlikte, protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

ŞEHİTLER ANILDI

Yaklaşık 2 saat süren bayramlaşma programından sonra Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ve Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ile protokol üyeleri, İlçe Garnizon Şehitliği'ne giderek, şehitlerin ruhlarına dua okudu. Kaymakam Ürkmezer ve Başkan Özçelik, mezarlığı ziyarete gelen şehit aileleriyle sohbet etti. Başkan Özçelik, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün İskele'deki Devriye Ekipler Amirliği ve Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliği personelini de ziyaret ederek bayramlaştı ve görevi başındaki memurların Polis Haftasını kutlayıp, yoğun çalışmalarından dolayı başarı dileklerini iletti.

HUZUREVİ SAKİNLERİNE KONYA GEZİSİ

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ve beraberindeki Belediye Meclis Üyeleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla Alanya Huzurevi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Huzurevi sakinleriyle tek tek bayramlaşan Başkan Özçelik, hal ve hatırlarını sordu, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren ve çalışmalarında başarılar dileyen Huzurevi sakinleri, Başkan Osman Tarık Özçelik'e teşekkür etti. Renkli anların ve samimi diyalogların yaşandığı ziyarette Özçelik, Belediyenin tüm imkanlarıyla her zaman yanlarında olduklarını vurguladı. Özçelik, yakınlarıyla bayramlaşan aileler ve çocuklarıyla yakından ilgilenirken, bayramlarını kutladı. Başkan Özçelik, önceki ziyaretinde Huzurevi sakinlerine verdiği Konya gezisi etkinliği sözünü hatırlatarak, kısa sürede gezinin organizasyonunun yapılacağını söyledi.


Antalya,Alanya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL