BAŞKAN GENÇ ULAŞIM PERSONELİYLE BAYRAM KAHVALTISINDA BULUŞTU

BAŞKAN GENÇ ULAŞIM PERSONELİYLE BAYRAM KAHVALTISINDA BULUŞTU

BAŞKAN GENÇ ULAŞIM PERSONELİYLE BAYRAM KAHVALTISINDA BULUŞTU


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, bayram namazının ardından TULAŞ Genel Müdürlüğüne bağlı otobüs şoförleriyle kahvaltıda buluştu. 

Bayram namazını İskenderpaşa Camisi’nde eda eden Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, ardından bayram boyunca görev yapacak ulaşım personeliyle kahvaltıda bir araya geldi. Pazarkapı Mahallesi’ndeki ulaşım hizmet binasında gerçekleştirilen kahvaltıya; Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk, TULAŞ Genel Müdürü Samet Ali Yıldız, Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Bayraktar, daire amirleri ve otobüs şoförleri katıldı. 

ALDIĞIMIZ BAYRAĞI İLERİYE TAŞIYACAĞIZ
Herkes bayram telaşı içerisindeyken otobüs şoförlerinin görev başında olduğunu belirten Başkan Genç, “Şu anda hepimiz bayramı kutlarken, bayramın gereğini yapma hazırlığındayken siz vazifedesiniz. Bu vazifenizi tebrik ediyorum. Allah kazasız belasız güzel vazifeler yapmayı sizlere nasip eylesin. Bugüne kadar olduğu gibi yeni dönemde de 
en önemli hizmetlerden biri olan ulaşım hizmetini beraber ifa edeceğiz. Aldığımız bayrağı daha da ileriye taşıyabilmek halkımızın memnuniyetini daha da yukarılara çıkarabilmek için yoğun gayretimiz olacak” dedi. 

RABBİM SİZLERİ KAZADAN KORUSUN
“Burada çalışan 279 mesai arkadaşımızın, özellikle şoförlerimizin mesai mefhumu gözetmeksizin yaptığı fedakarlığı takdir ediyorum, tebrik ediyorum” diyen Başkan Genç, “İnşallah yeni dönemde de huzurlu ve güzel birlikteliğimiz olacak. Allah bizlere güzel hizmetler yapmayı nasip eylesin. Riskli bir görev ifa ediyorsunuz, Rabbim sizleri kazadan korusun. Bu artık bir teamül olacak. Bayram sabahı 
görevde olan arkadaşlarımızla bayrama başlayacağız. Bu teamülü devam ettireceğiz. Tekrar hepinize çok teşekkür ediyorum. Ailelerinizle birlikte huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum. Bayramınız mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

Trabzon,Trabzon Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL