BAŞKAN EROĞLU: “EKOTURİZM, TURİZM SEFERBERLİĞİMİZİN ÖNEMLİ BİR PARÇASI OLACAK”

BAŞKAN EROĞLU: “EKOTURİZM, TURİZM SEFERBERLİĞİMİZİN ÖNEMLİ BİR PARÇASI OLACAK”

BAŞKAN EROĞLU: “EKOTURİZM, TURİZM SEFERBERLİĞİMİZİN ÖNEMLİ BİR PARÇASI OLACAK”

Tokat’a yılda 1 Milyon turistin gelmesi için tanıtım çalışmalarımız devam edecek.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu Tokat’ın turizminde yeni hedefler ortaya koyduklarını, Tokat’a yılda 1 Milyon turistin gelmesi için tanıtım çalışmaları ve organizasyonlarını artıracaklarını söyledi.

Tokat Milletvekilleri Yusuf Beyazıt, Cüneyt Aldemir ve Yücel Bulut ile birlikte Mısır’da düzenlenen 18. Uluslararası Ecotourism ve Sürdürülebilir  Konferansı ve B2B Network Çalıştayı’na katılan Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu “Ekoturizm son yıllarda her yıl % 25 artış gösteren bir turizm sektörü ve Dünyada yılda ekonomi olarak 400 milyar dolar turizm geliri elde edilen bir sektör. Ekoturizm yani daha çok köy hayatının, doğal hayatın ve burada üretilen ürünlerin tadıldığı, köy yaşantısının deneyimlendiği ekoturizm sektörü,  şehrimiz ve ilçelerimiz açısından ekonomik anlamda önemli katma değer etkisi yaratacaktır. Ekoturizm, turizm seferberliğimizin önemli bir parçası olacak” dedi.

Başkan Eyüp Eroğlu “Ülkemizin 2024 yılında turizm hedefi 68 milyar dolar olarak açıklandı. Bizler ekoturizm ve tarih turizmi ilgili atılımlarımızı, tanıtımlarımızı güçlendirerek 81 il arasında şehrimize katma değer anlamında aslan paylarını alma hedeflerini koyuyoruz. Bu konuda bir seferberlik halinde olacağız” dedi.

Tokat’ın bir turizm şehri olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu “Tokat’ın bundan yeterli gelir elde etmesini sağlamak için tanıtım çalışmalarımızı yoğunlaştırıyoruz. Tokat’ı sadece bir gün ziyaret edilen değil, ilçelerini de dahil ederek turistlerin birkaç gün kalacağı bir turizm şehrine dönüştüreceğiz. Şu anda OKA ile birlikte bir çalışma yürütüyoruz. Tokat, Amasya, Samsun üçgeninde bir turizm aksı oluşturmak ile ilgili. Bu yönde çalışmaların yanında biz de belediyemiz olarak daha da önemseyerek özel birimler kurarak çalışmalarımızı daha artıracağız. Tokat’ı önce Türkiye’ye, sonra bütün Dünyaya tanıtacağız” diye konuştu.


Tokat,Tokat Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL