BÜYÜKŞEHİRLE YOLLAR GÜZELLEŞİYOR

BÜYÜKŞEHİRLE YOLLAR GÜZELLEŞİYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya ilçesine bağlı Fakırcalı, Beldibi ve Başköy mahallelerinin 9 kilometre uzunluğundaki grup yolunda asfalt hazırlık çalışması yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Antalya genelinde asfaltsız yol bırakmamak için hummalı bir çalışma yürütüyor. Ekipler son olarak Alanya ilçesine bağlı Fakırcalı, Beldibi ve Başköy mahallelerinin grup yolunu asfaltla kaplamak için kolları sıvadı.

Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri yağmur suyunun yola taşmaması için belirlenen bölgelere büz koyarak şarampolleri temizliyor, dolgu malzemesi serilerek silindir ile sıkıştırıyor

Mahalleli Türel´e teşekkür etti.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından yol asfaltla kaplanacak. Sadece üç mahalle sakinlerinin değil, Koşdavut üzerinden yaylaya giden vatandaşların da kullandığı önemli güzergahlardan biri olan Fakırcalı Yolu  asfaltlandıktan sonra sürücüler daha konforlu bir yolda seyahat etmenin avantajını yaşayacak.

Mahalle sakinleri ve muhtarlar, ?Yol medeniyettir, bizlere vaat ettiği hizmetleri getiren ve sorunlarımız tek tek çözen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel´e teşekkür ediyoruz ? dedi.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL