BAŞKAN ÇİMEN’DEN GÜMÜŞHANE OFFROAD KULÜBÜ’NE TAM DESTEK

BAŞKAN ÇİMEN’DEN GÜMÜŞHANE OFFROAD KULÜBÜ’NE TAM DESTEK

BAŞKAN ÇİMEN’DEN GÜMÜŞHANE OFFROAD KULÜBÜ’NE TAM DESTEK

Kurulduğu günden bugüne başarıları ve aldıkları kupalarla Türkiye’nin gündemine oturan Gümüşhane Offroad Kulübü’nü (GÜMOFF)  ziyaret eden Başkan Çimen, GÜMOFF yetkilileriyle görüşüp istişarelerde bulundu.

GÜMOFF kulübünün Özel İdare İş Hanı’nın 4. Katında bulunan Kulüp ofisinde gerçekleşen  ziyarete Kulüp Başkanı Recep Şahinve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Başkan Çimen  yaptığı değerlendirme şunları belirtti.

“GÜMOFF’un değerli  başkanı kardeşim Recep Şahin ve arkadaşları sayesinde Gümüşhane coğrafyasına uygun bir spor dalında kısa sürede büyük başarı elde ettik. GÜMOFF ekiplerinin başarıları Türkiye’de gündem olmuştur. Bugüne kadar 65’e yakın kupayı Gümüşhane’ye getirmişlerdir. İnşallah başarıları daim olur ve bundan sonra uluslararası müsabakalarda da başarılı olup Gümüşhane’nin adını tüm dünyaya duyururlar. Biz, Gümüşhane Belediyesi olarak bütün spor kulüplerimize olduğu gibi Offroad kulübümüze de her zaman yardımcı olduk ve bundan sonra da olmaya devem edeceğiz.  Ortak yapacağımız ulusal ve uluslararası proje ve yarışmalarda da kendilerine imkânlarımız ölçüsünde yardımcı olacağız. Ben tekrar Recep Başkanımızı, yönetimini ve Offroad sporuna gönül veren Gümüşhaneli hemşerilerimi kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum”

Gümüşhane Offroad Kulübü (GÜMOFF) Başkanı Recep Şahin de Başkan Çimen’in ziyareti dolayısıyla yaptığı değerlendirmede, “Sayın Başkanımız Ercan Bey’in kulübümüzü ziyareti ve hakkımızda söylediği güzel sözler bizi mutlu etmiştir. Bütün Gümüşhanelilerin olduğu gibi Sayın Başkanımızın bize güvenleri sorumluluğumuzu bir kat daha artırmıştır. Güzel bir disiplin ve çalışma ile inşallah Gümüşhane’ye bundan sonra da kupa getirmeye devam edeceğiz.” Dedi.


Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL