BAŞKAN ÇİMEN: “İNŞALLAH GÜMÜŞHANE’DE 14 BELEDİYENİN TAMAMINI CUMHURBAŞKANIMIZA HEDİYE EDECEĞİZ”

BAŞKAN ÇİMEN: “İNŞALLAH GÜMÜŞHANE’DE 14 BELEDİYENİN TAMAMINI  CUMHURBAŞKANIMIZA HEDİYE EDECEĞİZ”

BAŞKAN ÇİMEN: “İNŞALLAH GÜMÜŞHANE’DE 14 BELEDİYENİN TAMAMINI CUMHURBAŞKANIMIZA HEDİYE EDECEĞİZ”

Belediye Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen’in, resmi ve özel kurum ve kuruluşları ziyareti devam ediyor.

Başkan Çimen, Gümüşhane Merkez Arzularkabaköy beldesinde faaliyet gösteren Aşkale Çimento Firması’na ait Gümüşhane Çimento Fabrikası’nı ziyaret etti.

Başkan Çimen ziyareti sonrası yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Resmi ve özel kurum ziyaretlerimiz kapsamında Arzularkabaköy beldemizde faaliyet gösteren Gümüşhane Çimento Fabrikası’nı ziyaret ederek yönetici ve çalışanlarla hasbihal ettik. Fabrika Müdürü Sayın Akay Eker Bey’den çalışmalar hakkında bilgi aldık. Fabrikamıza bol kazanç diledik. Daha sonra fabrika çalışanı arkadaşlarla görüşüp hasbihal ettik. Gümüşhane ile ilgili tavsiyelerini dinleyip not aldık. Ailelerine helal ekmek götürmek için alın teri döken işçi kardeşlerimize kolaylık diledik.

31 Mart seçimleri için uzun zamandır sahada çalışıyoruz. Gördüğüm odur ki, Gümüşhaneli hemşerilerimizin başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti’ye ve AK Parti’nin Gümüşhane’nin  il, ilçe ve beldelerindeki 14 belediye başkan adayına karşı çok büyük sevgisi ve teveccühü var.

İnşallah Gümüşhane’de büyük bir sürpriz yaparak 14 belediyenin tamamında AK Parti’nin bayrağını dalgalandıracağız. AK Parti olarak Gümüşhane’de yeni bir destan yazmak üzereyiz. 14 belediyenin tamamını alarak Türkiye’de bir rekora imza atmak istiyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan adaylığımızı açıkladığı toplantıda bizi Gümüşhane’ye yeni bir başarıya imza atmak için görevlendirirken ‘Hadi Göreyim Seni...’ dedi. Bu çok önemli güveni biz boş çıkarmayıp başarı sancağımızı Cumhurbaşkanımıza onurla takdim edeceğiz inşallah.

Bu vesile ile bu gururu bize yaşatacak olan Gümüşhaneli tüm hemşerilerime teşekkür ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.”


Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL