Başkan Çelik: ‘Personellerimizin rahatı bizim için önemli’

Başkan Çelik: ‘Personellerimizin rahatı bizim için önemli’

Başkan Çelik: ‘Personellerimizin rahatı bizim için önemli’


Amasya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli 173 personele, kışlık yeni iş kıyafetlerinin dağıtımı yapılarak, personellerin kışın soğuğunda daha rahat çalışmaları sağlandı. Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik, Amaçlarının Amasya’nın temiz bir kent imajı ile akıllarda kalmasını sağlamak olduğunu söyledi.


‘Kışın soğuğunda daha rahat çalışmalarını sağlamak başlıca görevimiz’

Belediyesi Temiz İşleri Müdürlüğü personelinin temiz ve çevreci bir Amasya için büyük bir özveri göstererek görevini yerine getirdiğini belirten Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik açıklamasında şunları kaydetti;

“Yapılan ve yapılacak her türlü projelerimiz ile birlikte bizler için kentimizin imajı ve temizliği de çok önemlidir. Şehrimizin temizlik yükünü taşıyan personellerinde bu bilinçle hareket ettiğine, Amasya’nın temizlik konusunda örnek kentler arasında yerini aldığına inanıyorum. Biz her yönü ile gelenlerin beğenerek gezeceği ve temizlik açısından hayran kalacağı bir kent istiyoruz. Şehirlerin olmazsa olmazları arasında bu durum ilk sırada yerini alacaktır. Tabi ki bunların yanında personellerimizin o denli rahatı bizler için büyük önem taşımaktadır. Temizlik işleri personellerinde yaz, kış her türlü kıyafet değişikliğine giderek, çalışan personellerin iş güvenliğini ve sağlığını ön planda tutup, yazın sıcaklığında, kışın soğuğunda daha rahat çalışmalarını sağlamak başlıca görevlerimiz arasındadır. Tüm çalışanlara özverilerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.



Amasya,Amasya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL