Başkan Büyükkılıç, OSB'nin Önemli Güzergahı Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda Asfalt Yenileme Çalışmalarını İnceledi

Başkan Büyükkılıç, OSB

Başkan Büyükkılıç, OSB'nin Önemli Güzergahı Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda Asfalt Yenileme Çalışmalarını İnceledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ulaşım alanındaki yatırımlarına ve çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Organize Sanayi Bölgesi’ne ulaşımda önemli bir güzergâh olan Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nın asfalt yenileme çalışmalarını inceleyen Başkan Büyükkılıç, ulaşım konusuna verdikleri öneme dikkat çekti.Kayseri genelinde ulaşım ağının geliştirilmesine özel önem veren Başkan Büyükkılıç’ın talimatlarıyla Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından, Organize Sanayi Bölgesi’ne ulaşımda önemli bir güzergâh olan Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda asfalt yenileme çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor.Başkan Büyükkılıç, Organize Sanayi Bölgesi’ne ulaşımda önemli bir güzergâh olan Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’da başlatılan asfalt yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Burada çalışan Büyükşehir Belediyesi ekipleri ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, ekibe kolaylıklar dileyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

“HEM SU GİDERİNİ YENİLEDİK. HEM ASFALTINI BUGÜNÜN KOŞULLARINA UYARLADIK”

Başkan Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada, ulaşım konforunu arttıracak ve sürücülere daha güvenli ulaşım imkanı tanıyacak yatırımlarını sürdürdüğünü ifade ederek, şöyle konuştu:“Öncelikle Organize Sanayi bizim gururumuz. Adeta üretim üssü. İhracatın merkezi. Böyle güzel bir şehrimizin değerinin ana arterlerin en önemlisi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndayız. Burayı 2005 yılında tamamlamış ve Melikgazi Belediye Başkanlığı dönemimde de hayata geçirmiştik. En önemli ana arteri hizmete sunmuştuk. Tabi o günden, bugüne yıpranma ister istemez yollarda ağır vasıtaların geçmesinden kaynaklı arzu etmediğimiz şekilde yıpranmalar vardı.  Hem su giderini yeniledik. Hem asfaltını bugünün koşullarına uyarlayıp, daha kaliteli yapma adına da bir çalışmayı başlattık. Yıpranmışlığını giderecek şekilde burayı hayata geçiriyoruz. Kısa zamanda Organize Sanayimizde Altınoluk Mahallemizin arasında inen kısmını, bu standartlarının düştüğü boyuttan, standardının yükseldiği şehrimize ve Organize Sanayimize yakışan bir şekilde tamamladığımızı belirtiyor” 

“YOLLARIN STANDARTI YÜKSELİYOR DİYE, SONRASINDA SÜRAT YAPIP SIKINTILAR OLUŞTURMAYALIM”

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Ekibine fedakarca yaptıkları bu çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Büyükkılıç, şehrin ulaşım hizmetlerini anlatarak, bir de vatandaşlara yine bir uyarı da bulundu. Başkan Büyükkılıç, şöyle konuştu: “Şehrimize hayırlı uğurlu olsun diyorum. Her zaman uyardığım bir konu var. Ne olur yolların standartı yükseliyor diye, sonrasında sürat yapıp sıkıntılar oluşturmayalım diye buradan rica da bulunuyorum”



Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL