Bakan Işıkhan, Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Merkez Açılış Töreni’ne Katıldı

Bakan Işıkhan, Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Merkez Açılış Töreni’ne Katıldı

Bakan Işıkhan, Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Merkez Açılış Töreni’ne Katıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Öz Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası (Öz Sağlık-İş) Genel Merkez Açılış Töreni’ne iştirak etti.

Törende konuşma yapan Bakan Işıkhan, Öz Sağlık-İş Sendikası’nın 10’uncu kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, “Ciddi bir örgütlenme ve büyüme ile 10 yılda sendikacılıkta kıymetli bir noktaya gelmenizden dolayı tekrar kutluyorum. Sağlık sektörü hepimizin bildiği gibi insanı ve insanlığı koruma ve yaşatma görevi üstlenmiştir. Sağlık emekçileri bu kutsal görevi ifa ederken her türlü zorluğa rağmen fedakârca çalışmaktadırlar. Gece gündüz demeden insan sağlığı için var güçleriyle mücadele etmektedirler” ifadelerini kullandı.

Öz Sağlık-İş Sendikası’nın yeni Genel Merkezi’nin değerli emekçilerin haklarını korumak, onların sesi olmak, çalışma koşullarını geliştirmek adına önemli bir merkez olacağını kaydeden Işıkhan, “Burası sağlık çalışanlarının bir araya gelerek sorunlarını dile getirebileceği, çözüm önerileri sunabileceği ve birlikte daha güçlü adımlar atabileceği bir merkez olacaktır. Bugün burada açılışını gerçekleştireceğimiz bu binanın, sadece fiziksel bir mekân olmadığını, aynı zamanda emekçilerin birlik ve dayanışma ruhunu yansıttığını da belirtmek isterim. Bu ruh, sendikacılığın temel taşıdır ve bizleri geleceğe taşıyacak olan en büyük güçtür” diye konuştu.

Bakan Işıkhan, sağlık sektöründe başarının ancak birlikte hareket ederek, ortak amaçlar doğrultusunda ilerleyerek ve dayanışma içerisinde mümkün olabileceğine vurgu yaparak, şöyle devam etti:

“Sağlık hizmetlerinin sürdürülebilirliği ve kalitesi için sizin çalışma koşullarınız bizim için oldukça önemlidir. Bu nedenle sendikamızın güçlenmesi ve sesinizin daha fazla duyulması sizlerin haklarını korumak ve geliştirmek noktasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak ben de her zaman yanınızda olacağım ve destekçiniz olacağım.”


Ankara,Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL