Ankara'da DEAŞ Terör Örgütüne Yönelik “KAHRAMANLAR-48” Operasyonunda Yabancı Uyruklu 15 Şüpheli Yakalandı

Ankara

Ankara'da DEAŞ Terör Örgütüne Yönelik “KAHRAMANLAR-48” Operasyonunda Yabancı Uyruklu 15 Şüpheli Yakalandı

İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, Ankara'da gerçekleştirilen "KAHRAMANLAR-48" operasyonu sonucunda DEAŞ terör örgütüne yönelik önemli bir başarı elde edildiğini açıkladı.
 
Operasyon kapsamında Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda, geçmiş dönemlerde DEAŞ Silahlı Terör Örgütü içerisinde faaliyet gösterdiği tespit edilen 15 yabancı uyruklu şüpheli başarılı bir operasyonla yakalandı.

Bakanımız Sayın Yerlikaya, yaptığı açıklamada, aziz milletin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristlere göz açtırmayacaklarını vurgulayarak, güvenlik güçlerinin üstün gayretleriyle mücadeleye aralıksız devam edileceğini belirtti. Operasyonun gerçekleştirilmesinde emeği geçen kahraman polisleri tebrik eden Yerlikaya, dualarının güvenlik güçleriyle olduğunu ifade etti.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyonun, geçmiş dönemlerde DEAŞ terör örgütü içinde faaliyet gösteren şüphelileri hedef alarak gerçekleştirildiği belirtildi. Operasyonun başarılı bir şekilde tamamlanması, Türkiye'nin terörle mücadeledeki kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.

Bakanımız Sayın Yerlikaya, "Yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden operasyonlar düzenliyoruz. Terörle mücadelemiz, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edecek" dedi.

Türkiye, terörle mücadelede ulusal güvenliğini sağlama ve vatandaşlarının huzurunu temin etme konusundaki kararlılığını sürdürmekte ve bu tür operasyonlarla terör örgütlerine karşı etkin bir mücadele sergilemektedir.

Ankara,İç İşleri Bakanlığı
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL