Akyazı Mezbaha ve Canlı Hayvan Borsası hayırlı olsun

Akyazı Mezbaha ve Canlı Hayvan Borsası hayırlı olsun

Akyazı Mezbaha ve Canlı Hayvan Borsası hayırlı olsun

Akyazı Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Mezbaha ve Canlı Hayvan Borsası’nın açılışına katılan Başkan Ekrem Yüce, “Bizler laf üstüne laf söyleyenler değil taş üstüne taş koyanlardanız. Belediyelerimizle istişareler içinde Sakarya’mızı daha da ileriye taşıyoruz. Cumhurbaşkanımızın çizdiği “Derdimiz Millet, Gayemiz Hizmettir” prensibiyle çalışmalarımızı her geçen gün artırıyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Akyazı Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Mezbaha ve Canlı Hayvan Borsası’nın açılışına katıldı. Yerli ve milli aracımız Togg ile birlikte gelen Başkan Ekrem Yüce’nin yanı sıra açılışa Milletvekilleri Lütfi Bayraktar ve Murat Kaya, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem, ilçe belediye başkanları, muhtarlar, STK temsilcileri, basın mensupları ve ilçe sakinleri katıldı. Açılış sonrası Akyazı Ziraat Odası Başkanı Ali Şenel Bayraktar tarafından Başkan Ekrem Yüce’ye katkılarından dolayı plaket takdim edildi. Açılış kurdelesi kesildi ve Mezbaha ve Canlı Hayvan Borsası açıldı.

28 Mayıs’ta tarih yazacağız
Açılışta konuşan Başkan Ekrem Yüce, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz 2019 yılından bugüne kadar Cumhurbaşkanımızın direktifleri ve riyasetleri ile gündüz gece demeden ekiplerimizle çalışıyoruz. Bizim rehavete kapılma gibi bir lüksümüz yok. Herkes yorulsa bile, bizim yorulmaya hakkımız yok çünkü bizim, dünyanın büyük bir takdir ve hayranlıkla izlediği bir liderimiz var. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ımız var. Allah’ın izniyle biz dimdik durduğumuz müddetçe diğerleri başarılı olamayacaklar. Emeğimizi, çalışma aşkımızı, her şeyimizi hak ve hukuk yolunda harcayarak, doğru adımlarla, doğru zamanda ve doğru adamla devam edeceğiz. Sakarya olarak Cumhurbaşkanımızın kervanında, bugüne kadar olduğu gibi 28 Mayıs’tan sonra da tarih yazmaya devam edeceğiz” dedi.

Akyazı’ya nice yatırımlar
Başkan Yüce, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak 2019 da bizlere vatandaşlarımızın teveccühü ile bu şehir de önemli bir görev düştü. Cumhurbaşkanımızın çizdiği “Derdimiz Millet, Gayemiz Hizmettir” prensibiyle çalışmalarımızı her geçen gün artırıyoruz.  ‘Bir elin nesi var, iki elin sesi var’ düsturuyla sesimizi arşı alaya yükseltiyoruz. En büyük gücümüz, birlik ve beraberlik içinde aşk ile hemşerilerimiz için çalışmaktır. Bu aşk ile Akyazı’mıza 50 ay gibi bir sürede birçok hizmeti ve yatırımı kazandırdık. Akyazı’da 50 ayda yol bakım ve yapım çalışmaları için toplamda 68 Milyon 610 bin 357 lira yatırım yaptık. 33 kilometreye tekabül eden yolun üst yapısı 86 bin 420 ton asfalt ile yenilenmiş olup, 21 bin 245 ton ile yolların tamir ve bakımı yaptık” dedi.

Sakarya’ya hayırlı olsun
Yüce, “Örtü altı tarımın en ileri örneklerinden biri olması ile kendi alanında Türkiye’de bir ilk olan Seracılık Mükemmeliyet Merkezi’ni Akyazı’mıza kazandırdık. Seramızda 25 bin dekarlık alanda, 40 bin dekarlık dikimini gerçekleştirdiğimiz yaklaşık 100 bin fide ile yıl boyu üretimi sağlıyoruz. Yıllık 9 milyon m3 atık su arıtacak ve 75 bin kişinin ihtiyacını karşılayacak 37 milyon 500 bin lira değerindeki Akyazı İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi projemizin çalışmalarına Mayıs 2020 tarihi itibariyle başladık, Temmuz 2022 itibari ile tamamladık. Sakarya’mız için çalışmaya devam ediyoruz. Her zaman dediğim gibi bizler laf üstüne laf söyleyenler değil taş üstüne taş koyanlardanız. Hamdolsun ki ilgili kuruluşlarımızla, belediyelerimizle istişareler içinde Sakarya’mızı daha da ileriye taşıyoruz. Bugün açılışına katıldığımız Mezbaha ve Canlı Hayvan Borsası’nda emeği geçen öncelikle Belediye Başkanımız Bilal Soykan’a ve ekibine teşekkürlerimi sunuyor, Sakarya’mıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.


Sakarya,Sakarya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL