AK ADAY ERTAN KARA HIZ KESMİYOR

AK ADAY ERTAN KARA HIZ KESMİYOR

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ertan Kara Konfeksiyoncular Odası Başkanı ve Kasaplar Odası Başkanını ziyaret etti.

Günün ilk ziyaretini Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı'ya yapan AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Ertan Kara kendini tanıtarak projeleri hakkında bilgiler verdi.

Yıllardır STK'larda Antalya halkına hizmet ettiğini dile getiren Kara; Gündoğmuşlu yani Antalyalı bir aday adayı olarak benim ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim bu güzeller güzeli kente bir borcum var. Yıllardır STK'larda Antalya halkına hizmet vermek için elinden geleni yapmaya gayret eden bir kardeşinizim.

Bugüne kadar sivil toplum kuruluşlarında yapmaya çalıştığım hizmetleri milletvekilliği gibi kutsal bir makamda yapmak arzusu ile kutlu bir yolculuğa çıktık. Çevremizdeki dostlarımızın da teşvikiyle çıktığımız bu yolda belli bir mesafe kat ettik.

Bugünlerde de Antalya'da bulunan STK'ları ve oda başkanlarımı ziyaret ediyoruz. Bu kapsamda Kasaplar Odası Başkanı olarak sizleri ziyaret edip projelerimizden bahsetmek istedik. Yıllardır Antalya kasap esnafına hizmet eden bir ağabeyimiz olarak sizlerden de çıktığımız bu yolda destek bekliyoruz.

Sizlerden aldığımız güçle ilerde yapmayı hedeflediğimiz hizmetlerin daha kolaylaşacağına yürekten inanıyoruz” dedi. Kara'nın ardından söz alan Antalya Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı oda olarak herkese kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ve ziyatetten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Antalya ve Türkiye için taş üstüne taş koyan kim varsa biz onların yoluna kurban oluruz. Bugün Antalya'yı yöneten AK Partili Menderes Türel başkanımıza ve AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer'e içinde bulunduğumuz sıkıntılı durumlarda bizlere destek olmalarından ve sorunlarımızı çözmelerinden dolayı sizlerini aracılığı ile de teşekkür etmek isterim.

Antalyalı olup Antalya'nın sorunlarına bilen ve çözüm önerileri getiren insanların mecliste olması bizleri de çok memnun eder. Ben Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı olarak sizlere çıktığınız bu yolda üstün başarılar dilerim” dedi.

Yardımcı'nın ardından ikinci ziyaretini Antalya Butikçiler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Yusuf Kurul'a gerçekleştiren AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Ertan Kara Antalya'da yaşayan ve bu insanımızın sorunlarını bilen kardeşiniz olarak TBMM'ne gitmek ve bu güzel kentin insanlarına hizmet etmek istiyorum, bu anlamda desteklerinizi bizlerden esirgemeyin” dedi.

Kara'nın ardından söz alan Başkan Kurul; Antalya hepimizin ortak değeri ve bu değere değer katmak kentimizi güzelleştirmek, insanımıza hizmet etmek hepimizin ödevi.

Ben sizin gibi bilgili ve donanımlı kardeşlerimizin meclise giderek bizlere hizmet etmeni çok arzu ederim. Çıktığınız bu zorlu ve meşakkatli yolculukta Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi. 



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL