BAŞKAN TÜREL´DEN YENİ YIL MESAJI

BAŞKAN TÜREL´DEN YENİ YIL MESAJI

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yeni yıl mesajı yayınladı.

Şahsım ve Antalya Büyükşehir Belediyesi adına çok sevgili Antalya halkına, yeni yıla Antalya´da giren yerli ve yabancı bütün misafirlerimize sağlık, afiyet, huzur ve bereket dolu bir yıl diliyorum.

Antalya 2017´de 10 milyonu aşkın yabancı ziyaretçiye ve milyonlarca yerli ziyaretçiye ev sahipliği yaparak dünyanın en güzel yeri olduğunu bir kez daha ispat etti. 2018´in Antalya için çok daha büyük başarıların yılı olacağına bütün kalbimle inanıyorum.

Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak 2017´de yatırım ve hizmet rekorları kırdık. Yapmış olduğumuz altyapı, bina inşaatı, eğitim, sosyal yardım, kültür, çevre, sağlık, spor projelerinin sayısını artık sayamıyoruz.

2013´te 55 milyon TL olan yatırım bütçemizi 2017´de 1 milyar TL´ye çıkardık, 2018´de ise kendi rekorumuzu tekrar kırarak, 1 milyar 847 milyon TL yatırım bütçesine ulaşmayı planladık. Bütün bu başarılar Antalya halkının desteğiyle ulaşılan ortak bir başarıdır.

Antalya´nın geleceği için yapılan bu yatırımlara destek veren herkese, bütün kurum ve kuruluşlarımıza, yediden yetmişe bütün hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum.

Antalya olarak geçtiğimiz aylarda birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini verdik. Cumhuriyet Bayramımızı birlikte kutladık, Kırcami, Kepez Santral, Şarampol, 3. etap tramvay projesi ve Mimarlar Odamızla birlikte belirlediğimiz Konyaaltı sahil projesi gibi projeleri birlik ve beraberlik içinde başlattık. 

Elbette ki, projelerimizin sayısı, yatırımlarımızın büyüklüğü değil, çalışmalarımızın sevgili Antalya halkına refah, iş, aş, mutluluk ve gurur getirmesi önemlidir.

Bu sebeple yaşlılarımıza bakım hizmetlerimizi, çocuklarımıza kreş hizmetlerimizi, gençlerimize eğitim, spor ve kültür hizmetlerimizi, kadınlarımıza danışmanlık, sağlık ve kurs hizmetlerimizi en iyi hale getirmek ve 19 ilçemize yaymak için gece gündüz çalışıyoruz.

Bütün gayemiz hiç kimsenin kendisini yalnız hissetmemesi, büyük Antalya ailesinin bir ferdi olduğunu bilmenin huzur ve güvenini yaşamasıdır. 2018´de tamamlanacak çalışmalarımızla bu duyguyu güçlendireceğimiz olan inancım tamdır. 

Antalya´yı dünyanın en güzel yeri, Antalya halkını dünyanın en mutlu halkı yapmak için yürüdüğümüz yolda 2018 yılının hayırlı ve uğurlu olmasını, Antalya halkına, büyük Türk milletine, Filistin ve Myanmar gibi dünyanın farklı yerlerinde acı çeken mazlum insanlara ve bütün dünyaya barış, huzur, mutluluk getirmesini temenni ediyorum.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL