MURATPAŞA´NIN KÜÇÜK ÇEVRECİLERİ

MURATPAŞA´NIN KÜÇÜK ÇEVRECİLERİ

Cengiz Topel Anaokulu en fazla atık pil toplayarak şampiyon oldu.

Muratpaşa Belediyesi´nin öğrencilerini çevre bilincinin gelişmesini sağlamak amacıyla okullar arasında düzenlendiği yarışmada Cengiz Topel Anaokulu öğrencileri hem en fazla bitkisel atık yağ hem de en fazla atık pil toplayarak şampiyon oldu.

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) tarafından verilen ?En İyi Çevre Eğitim Etkinlik´ ödülünü 2015 ? 2018 yılları arasında üst üste 3 kez alan Muratpaşa Belediyesi´nin öğrencilerin çevre bilincinin gelişimini sağlamak için düzenlediği bitkisel atık yağ ve atık pil toplama yarışması sona erdi.

Muratpaşa´da bulunan okullar arasında düzenlenen yarışmada Cengiz Topel Anaokulu öğrencileri, topladıkları 402 litre bitkisel atık yağ ve 231.8 kilogram atık pille her iki kategoride de birinci oldu.

Öğrencilere dünya coğrafyası haritalar setiyle birlikte Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları (TAP) tarafından içinde futbol, basketbol topu, badminton setinin bulunduğu spor paketi hediye edildi.

Yarışmada, Başöğretmen Atatürk Ortaokulu, topladığı 387 litre bitkisel atık yağ ile ikinci olurken Kırmızı Çizgi Koleji 350, Bahçeşehir Koleji 225, Dilşad Refizade Anadolu 116, Vali Hüsnü Tuğlu İlkokulu 105 ve Halide Edip Adıvar Anaokulu ise 102 litre bitkisel atık yağ toplayarak projeksiyon perdesinden voleybol filesine çeşitli hediyelerinin sahibi oldu.  

 



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL