9 KİLOMETRELİK BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ YOLUNDA SONA GELİNDİ

9 KİLOMETRELİK BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ YOLUNDA SONA GELİNDİ

9 KİLOMETRELİK BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ YOLUNDA SONA GELİNDİ

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun bisiklet ve yaya yollarının artırılması ve konforlu bir şekilde Giresunluların hizmetine sunulması yönündeki talimatları doğrultusunda sağlıklı ve çevreci bir ulaşım için çalışmalar yürütülüyor.

Bu çerçevede, sadece vatandaşların konforlu bir yaşam sürmelerini değil aynı zamanda yürüyüş ve bisiklet kullanımını teşvik etmeyi amaçlayan şehir sahilindeki bisiklet ve yürüyüş yolunun büyük bir bölümü tamamlandı.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehrin bir ucundan diğer ucuna uzanan 9 kilometrelik sahil bandına uygulanan projenin Hüseyin Restoran- Müze ve Plajlar Bölgesi (Opet)- İl Özel İdare arasındaki bölümlerde çalışmalar tamamlanarak vatandaşların kullanımına sunuldu.

Çevre dostu, sağlıklı bir ulaşım aracı olarak bisiklet kullanımını Giresun’da yaygınlaştırmayı ve farkındalık oluşturma amacıyla şehrin doğu yakasından başlatılan projede betonarme çalışması ise Çıtlakkale Mahallesi civarına kadar geldi. Kısa bir mesafenin ardından betonarme çalışması sonlanacak ve ardından renklendirme işlemine geçilecek proje tamamlanacak.

Proje kapsamında bisiklet yolu mavi renk, yürüyüş yolu ise yeşil renk olarak tasarlandı. Bisiklet yolu gidiş-dönüş olarak iki parkurdan oluşurken, yürüyüş yolu tek bir parkur olarak inşa ediliyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise hem insan sağlığı hem de çevre sağlığı için en uygun ulaşım aracı olan bisiklet kullanımının yaygınlaşmasına yönelik çalışmaların devam ettiğini vurgulayarak: “Vatandaşlarımızın aileleriyle huzur içinde bisiklet kullanabilecekleri ve yürüyüş yapabilecekleri alanlar oluşturuyoruz. Deniz ile iç içe Giresun’un eşsiz manzarasını izleyerek rahatça bisikletlerini kullanıp, yürüyüşlerini yapabilecekler. Şehrimizde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderecek bu tip sosyal donatı alanlarını arttırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.


Giresun,Giresun Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL