580 sporcu Kemer’de pedal çevirdi

580 sporcu Kemer’de pedal çevirdi

580 sporcu Kemer’de pedal çevirdi

Bu yıl 6'ncısı düzenlenen Akra Gran Fondo Powered by AG Tohum Bisiklet Yarışı sona erdi. Yarış sonrası düzenlenen törenle dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Argeus Travel & Events ve Yedi İletişim tarafından, AKRA Hotels ana sponsorluğunda ve Kemer Belediyesi ile AG Tohum desteğiyle yapılan yarışa bu yıl 580 sporcu katıldı.

Mustafa Ertuğrul Aker Parkı önünden başlayan yarışın startına, Antalya Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Jandarma Komutanı Ömer Seyhan, Kemer Emniyet Müdürü Harun Mere, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Derya Baytekin, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Cansın Efir, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Kemer İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kamil Bozkurt, BHM Otelcilik Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Barut, AKRA Gran Fondo Genel Direktörü Aydın Ayhan Güney ve AKRA Gran Fondo Proje Koordinatörü Haluk Özsevim katıldı.

Vali Yardımcısı Sezgin, Belediye Başkanı Topaloğlu ve diğer protokol üyelerinin damalı bayrağı sallamasıyla başlayan yarışlarda sporcular, 98 kilometrelik Akra ve 49 kilometrelik AG Tohum parkurlarında pedal çevirdi.

“Mavi ve Yeşilin bir parçası ol” sloganıyla tabiat parkları ve doğasıyla dünyanın en popüler tatil noktalarından biri olan Kemer'de yapılan yarışta sporcular, birbirleriyle kıyasıya mücadele etti.

Yarışların tamamlanmasının ardından Mustafa Ertuğrul Aker Parkı'nda ödül töreni düzenlendi.

Ödül törenine, Antalya Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, Kemer kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Jandarma Komutanı Ömer Seyhan, Kemer Emniyet Müdürü Harun Mere, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Derya Baytekin, Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri Cansın Efir ve Ali Rıza Akar, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Antalya Tanıtım Vakfı (ATAV) Başkanı Yeliz Gül Ege, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KEOB) Başkanı Dinçer Sarıkaya, Kemer İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kamil Bozkurt, BHM Otelcilik Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Barut, AKRA Gran Fondo Genel Direktörü Aydın Ayhan Güney ve AKRA Gran Fondo Proje Koordinatörü Haluk Özsevim katıldı.

Protokol üyeleri, Mustafa Ertuğrul Aker Parkı'nda düzenlenen törenle dereceye giren sporculara ödüllerini verdi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, bu yıl 6'ncısı düzenlenen yarışların çok güzel bir havada organize edildiğini söyledi.

Yarışmaya yerli ve yabancı 583 sporcunun katıldığını ifade eden Başkan Topaloğlu, “Güzel bir yarış oldu. Kemer tanıtımı için önemli bir etkinlik. Yarışlar için Kemer'e gelen sporcular kendi memleketlerine ve ülkelerine gidince Türkiye'nin ve Kemer'in doğal güzelliklerini anlatacaklar. Bu tarz organizasyonlarımız artarak devam edecek. Tüm katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Organizasyon, sporcuların da yer aldığı hatıra fotoğrafı ile sona erdi.


Antalya,Kemer Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL