2 önemli spor yatırımı hızla ilerliyor

2 önemli spor yatırımı hızla ilerliyor

2 önemli spor yatırımı hızla ilerliyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi kentte spor alanında yaptığı yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. ‘Spor kenti Samsun’ unvanına katkı sunmak adına altyapı yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Atakum ilçesinde FIFA standardında 2 futbol sahası inşa ediyor.

Büyükoyumca Mahallesi'nde inşa edilen 500 kişi seyirci kapasiteli Kurupelit Futbol Sahası inşaatında çalışmalar aralıksız devam ediyor. Antrenman sahası, soyunma odası, hakem ve antrenör odaları, depolar ve 140 araçlık otoparkın yer aldığı projenin yüzde 40’ı tamamlandı.

706 kişi seyirci kapasiteli Çobanözü Futbol Sahası projesi ise, sentetik futbol sahası, tribün alanı, kafe, antrenör odaları, soyunma odaları ve fitness salonundan oluşuyor.  Çalışmaların hızla sürdüğü proje de fiziki gerçekleşme yüzde 50’ye ulaştı. 

2024 YILINDA HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAKLAR
Yeni spor yatırımlarını kente kazandırmaya devam ettiklerini belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Yeni spor yatırımları yaparak kentimizde sporcularımıza her alanda destek veriyoruz. Samsun spor kentidir. Biz de var olan potansiyeli artırmak adına yeni yatırımlar yapıyoruz. Atakum ilçemize FIFA standartlarında 2 saha kazandırıyoruz. Gençlerimiz, çocuklarımız o sahalarda kendini geliştirecek, yetiştirecek. Bu projeleri 2024 yılında tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.


Samsun,Samsun Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL