KAÇAK PLAJA GÖKDERE TEPKİSİ

 KAÇAK PLAJA GÖKDERE TEPKİSİ

Şaban Gökdere faaliyete geçirilen ?kaçak plaja´ çok sert tepki göstererek yetkililerden kaçak plajın biran önce yıkılması istedi.

 

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı Şaban Gökdere geçtiğimiz günlerde Kaş´ta kaçak olarak yapılıp faaliyete geçirilen ?kaçak plaja´ çok sert tepki göstererek yetkililerden kaçak plajın biran önce yıkılması istedi.


Geçiğimiz günlerde Patara Kulüp Evleri´nin bulunduğu Kışla mevkisinde sahil, turizmci H.A tarafından beton dökülerek doldurulmuş, ardından beton üstüne ahşaptan üniteler yerleştirilerek plaj yapılmıştı. Bölgede yaşayan vatandaşların durumu bildirmesi üzerine belediyenin ilgili birimleri alanda inceleme yapmış ve çalışmaları durdurarak, inşaatı mühürlemişti. Olaya anında tepki veren Kaş´lı vatandaşlar sahildeki yapı için: "Kalkan´ın göbeğinde sahil cinayeti işleniyor. Belediye, inşaatı mühürledi. Ancak yıkması gerekiyor. Belediye yıkmazsa, imza kampanyası başlatacağız" diye tepki göstermişlerdi.

Tüm bunlar yaşanırken Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer de, "Kalkan´ın hiçbir yerinde yaşa dışılığa izin vermeyeceğiz. Belediye olarak kişilerle ilgimiz yok. Şu veya bu kişi fark etmez. Yasadışı yapılan bir iş varsa gereği yapılır. Bu kaçak plajla ilgili gereken yapılacak. Kalkan sahilinde yapılan kaçak inşaat için gereken yasal süreç başlatıldı. Kaş Belediyesi olarak gerekeni en kısa sürede yıkacağız? demişti.
Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı Şaban Gökdere ise olaya çok sert tepki göstererek yetkililerden kaçak plajın biran önce yıkılması istedi.

Gökdere açıklamasında; ?Köylümüz evlenecek oğluna ev yaptı diye 17 bin lira ceza yerken, Kaş´la uzaktan yakından ilgisi olmayan rant çetesinin böyle bir işin içinde olması bizi ve halkımızın son derece rahatsız etmiştir.

Bizler Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel Bey´in Antalya´yı seven ve kent dinamiklerine karşı son derece duyarlı bir kişi olduğunu bildiğimiz için bu kaçak plaja da göz yummayacağını düşünüyoruz. Şehri yöneten yetkililerin bu konuya ivedilikle bir çözüm bulması kaçak plajın biran önce yıkılması ve bölgenin eski haline getirilmesi en büyük dileğimiz.

Bizler Kaş sevdalıları olarak bu ve buna benzer konularda hiçbir zaman susmayacak, halkımızın sorun ve sıkıntılarını yetkili birimlere iletmek için var gücümüzle çalışacağız. Bu bölgede hiç kimsenin keyfi uygulamalarla halkın hakkını gasp etmesine asla izin vermeyeceğiz. Kaş´ı sahibi Kaş´lı hemşerilerinizdir. Bizlerin görevi de hemşerilerimizin sesini her platformda duyurmaktır? dedi.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL